جشن روز کارگر و مراسم تجلیل از همکاران نمونه برگزار شد
به مناسبت هفته کارگر مراسم گرامی داشت به همراه تجلیل از تلاشگران نمونه در سیمان سپاهان برگزار شد.
✍️ به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان سپاهان، جشن روز کارگر و مراسم تجلیل از همکاران نمونه با حضور مدیرعامل محترم ، معاونین و مدیران هلدینگ سیمان غدیر و شرکت سیمان سپاهان در روز یکشنبه مورخ 10 اردیبهشت 1402 در محل سالن آمفی تئاتر شرکت برگزار شد.
👤 مهندس معینیان در سخنانی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور محترم مردمی در ابتدای سال جدید و هدف گذاری صنعت کشور در راستای رشد تولید و مهار تورم و برشمردن موفقیت ها و دستاورد های شرکت طی سالهای گذشته، افزود : با تلاش و کوشش جمعی پرسنل توانستیم موفقیت های چشمگیری را در جامعه صنعتی کشور بدست بیاوریم و اکنون جایگاهی ویژه ای در گروه شرکت های سیمانی پیدا کرده ایم و امیدوارم که امسال هم با نشاط و تلاش شعار مهار تورم و رشد تولید را محقق سازیم.
👤 مدیرعامل شرکت سیمان سپاهان خاطر نشان شد: امسال با برنامه ریزی بهتر و استفاده از نیروی انسانی، تجهیزات، امکانات با افزایش بهره وری و بهره دهی امیدواریم تعهدات و تولیدات شرکت را مطابق برنامه ریزی پیش بینی شده افزایش دهیم.
🔹در این مراسم برنامه های بسیار شاد در بخش های مختلف برای کارکنان اجرا و در پایان از 20 نفر از همکاران تلاشگر در سال جاری با اهدای لوح تقدیر و جوایز نفیس قدردانی شد.











